fbpx

WERKPLEKKEN LEIDEN

Het GroenOord heeft voor ieder wat wils: de multinationals in de dop, de zzp’ers, de zelfstandigen, de flexgangers… voor elk een flexibele werkplek.

VRIJE VOGELS FLEXWERKPLEKKEN

Dit is een pretpark aan creatieve flexwerkplekken waar je dagelijks kan neerstrijken, zonder de noodzaak vooraf te reserveren. De vrijheid om te kiezen waar je zit en met wie: een natuurlijke ‘groene’ omgeving, een open interactieve deelplek of intieme concentratieplek. Kom wel vroeg voor het grootste aanbod!

VASTE STEK FLEXPLEK

Deze plek is voor jou gereserveerd. Voor één persoon, of voor kleinere groepen succesjagers. Een variëteit aan locatieopties, van open tot meer besloten. Kom voorproeven en vraag nu hieronder je proefdag aan!

TINY / BIG OFFICE

Wens je een plek waar je je bedrijfje in kwijt kunt? Een kleine of iets grotere kantoorruimte in Leiden waar je met jouw collega’s vrijheid van ondernemen hebt? Die hebben we ook voor je!

VERGADERRUIMTES

Onze vergaderruimtes lenen zich uitstekend voor overleg in combinatie met ontbijt/lunch of borrel. Waar vind je dat? Gelegen naast de werkplekken en aan ons restaurant, maar toch met privacy.

EVENT SPACE

Onze multifunctionele evenementenhal is een broeiplek van creativiteit en beweging. Waar anders vind je een creatievere ontmoetingsplek zonder dure thematische aankledingen? Alles is er al en wordt in een wenk omgetoverd tot evenementen locatie/presentatieruimte.

Prijzen*

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen: prijzen hangen samen met de keuze van je favoriete werkplek. We nemen het graag persoonlijk met je door!

VRIJE VOGELS FLEXPLEK: v/a € 100,00 per maand (dagdeel € 7,00 / hele dag € 10,00)
VASTE STEK FLEXPLEK: v/a € 150,00 per maand
TINY BIG OFFICES: v/a € 350,00 per maand
MEETINGROOMS: v/a € 50,00 per halve dag
EVENT SPACE: v/a € 300,00 per halve dag

Prijzen voor vaste werkplekken zijn inclusief koffie/ thee, printen en WiFi

 

*overige zalen en exacte prijzen zijn op aanvraag

VRIJE VOGELS:
VASTE STEK PLEK:
TINY BIG OFFICES:
MEETINGROOMS:
EVENT SPACE:
v/a € 150,00 per maand
v/a € 250,00 per maand
v/a € 350,00 per maand
v/a € 150,00 per halve dag
v/a € 500,00 per halve dag

Prijzen zijn inclusief koffie / thee en printen

WHAT YOU GET

Werken alsof we niet werken. Netwerken, overleggen, afronden en successen behalen. Maar ook afzonderen en focussen. Een oord waar we bewegen naar beter. Een oord dat zegt: ‘blij dat je er bent’.

super snel internet
huurvoorwaarden op maat
community gevoel
horeca voorziening
gratis koffie/thee/fruitwater
come and play

RONDLEIDING/PROEFDAG?

Kom je langs voor een GRATIS proefdagje werken in ons inspirerende gebouw? Of wil je liever een vrijblijvende rondleiding?  We laten je met alle liefde alle ins en outs van onze cowork- en eventspace zien. 💚

CONTACT

Wil je nog wat meer informatie over Het GroenOord? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!