FLEXPLEKKEN IN LEIDEN

€ 12,5 Excl. BTW voor een hele dag werken

Het GroenOord is een pretpark aan creatieve flexwerkplekken waar je dagelijks kan neerstrijken. Werken alsof we niet werken. Netwerken, overleggen, afronden en successen behalen. Maar ook afzonderen en focussen. Een oord waar we bewegen naar beter. Een oord dat zegt: ‘blij dat je er bent’. De vrijheid om te kiezen waar je zit en met wie, een natuurlijke ‘groene’ omgeving, een open interactieve deelplek of intieme concentratieplek.

Kom gerust eens langs bij het GroenOord om te flexwerken. Reserveer hieronder de dag dat je er bent. Het is ook mogelijk om een pakket te kiezen voor onbeperkte toegang tot een flexplek.

hgo-openarea

FLEXWERKEN

Bij het flexwerken wordt er onderscheid gemaakt tussen een dagdeel en een hele dag flexwerken. Kom je hier regelmatig flexwerken? Kies dan voor een flexibel maandabonnement voor 120 euro per maand excl. btw. Hiermee heb je onbeperkte toegang tot een flexplek tussen 09.00 en 17.00 tijdens werkdagen, incl. koffie, thee en wifi.

Voor de flexplekken worden de onderstaande prijzen gehanteerd. Neem vooral contact op voor verdere toelichting!

Dagdeel (tot 4 uur): €10,- excl. btw (vanaf 1 januari 2024)
Hele dag: €12,50 excl. btw (vanaf 1 januari 2024)
Flexdesk (onbeperkt tijdens werktijden): €120,- excl. btw per maand

Flex-vierkant

TINY DESKS

Heb je behoefte aan een vast bureau? Kies dan voor een fixed desk bij één van de Tiny Desks. Deze werkplekken garanderen een vast bureau voor 1 persoon met 24/7 toegang voor €250,- excl. btw en zijn beschikbaar voor verhuur. Wanneer deze tiny desks niet vast zijn verhuurd, kunnen flexwerkers gebruik maken van deze bureaus.

2019-04-02 10.29.33

OUT OF THE BOX

De Out of the Box flexplekken zijn de ideale vaste werkplekken voor 2 à 3 personen. De Out of the Box plekken zijn open werkplekken die nauwe samenwerking tussen een klein team mogelijk maakt. Deze vaste bureaus zijn te huren voor €400,- excl. per maand en zijn momenteel beschikbaar voor verhuur. Net als de Tiny Desks zijn de Out of the Box werkplekken beschikbaar voor flexwerkers wanneer deze niet vast worden verhuurd.

Out of the Box Office 1

RESERVEER EEN FLEXPLEK

Om te reserveren vul je persoonlijke gegeven in en kies je de gewenste datum en tijdstip uit. Na het versturen van het formulier krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van jouw reservering.    Liever een vaste werkplek?

    Mocht je toch behoefte hebben aan een vaste werkplek in een afgesloten ruimte, kun je kiezen om een betaalbare vaste kantoorruimte te huren bij Het GroenOord. Er zijn momenteel verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor vast verhuur. Klik op de onderstaande button om de verschillende soorten kantoorruimtes te bekijken.

    IMPRESSIE

    Reserveer nu jouw werkplek!