KANTOORRUIMTES IN LEIDEN

Welkom bij Het GroenOord, dé ideale bestemming voor het huren van kantoorruimtes in Leiden. Ons aanbod omvat een breed scala aan kantoren die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften. Met variërende groottes van 8 m2 tot 43 m2, bieden wij 17 moderne en goed uitgeruste kantoorruimtes te huur aan. Wil je een kantoor huren in Leiden? Bij Het GroenOord kun je rekenen op een professionele en comfortabele werkomgeving die volledig is afgestemd op jouw zakelijke ambities.

Een van de vele voordelen van het huren van een kantoorruimte bij Het GroenOord is de flexibiliteit die je geniet. Met de toegangssleutel tot de entree, krijg je de vrijheid om jouw werkplek 24/7 te gebruiken. Dit stelt je in staat om jouw werktijden aan te passen aan jouw eigen planning en productiviteit. Bovendien zorgen wij voor jouw gemak door inbegrepen parkeergelegenheid bij de kantoorruimte. Met een toegangshek tot het parkeerterrein hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Zo kun je zonder gedoe naar jouw professionele omgeving komen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij bij de huur van onze kantoorruimtes ook wifi en printmogelijkheden aan. Hierdoor ben je altijd verbonden met het internet en kun je moeiteloos al jouw documenten afdrukken.

BESCHIKBARE KANTOREN

Ontdek onze ruime selectie van beschikbare kantoorruimtes bij Het GroenOord. Momenteel hebben we een aantal kantoorruimtes direct beschikbaar voor verhuur. Of je nu een startende ondernemer bent, een freelancer of een gevestigd bedrijf, onze beschikbare privékantoren bieden flexibele voorwaarden die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften. Kies voor een beschikbare privékantoorruimte bij Het GroenOord en ervaar een professionele werkomgeving die jouw bedrijf alle mogelijkheden biedt om te groeien en te bloeien.

Met de keuze voor een van onze beschikbare privékantoren, geniet je van een eigen afgesloten werkruimte die jouw bedrijf de privacy en rust biedt die het verdient. Je kunt rekenen op een professionele omgeving waar je ongestoord kunt werken en jouw zakelijke doelen kunt realiseren. Bij Het GroenOord hechten we waarde aan flexibiliteit. Daarom bieden we kantoorruimtes aan met voorwaarden die zich aanpassen aan jouw unieke situatie. Of je nu behoefte hebt aan een korte huurperiode of juist voor langere tijd wilt huren, we staan klaar om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

301.4

PER DIRECT BESCHIKBAAR: URBAN OFFICE 301

Welkom bij Urban Office 301, het enige beschikbare kantoor in de Urban Alley van Het GroenOord. Deze unieke kantoorruimte met een oppervlakte van 18m2 biedt een inspirerende omgeving waar jouw zakelijke ambities tot leven komen.

Urban Office 301 is momenteel beschikbaar voor slechts €550,- per maand, exclusief btw. Dit aantrekkelijke huurbedrag omvat niet alleen de ruime kantoorruimte, maar ook alle voordelen en faciliteiten die Het GroenOord te bieden heeft.

De Urban Office 301 is beschikbaar voor kort verhuur wanneer het leeg staat. Zo kun je deze afgesloten ruimte huren voor €35,- excl. btw voor een dagdeel en €70,- excl. btw voor een dag.

SR_3

PER DIRECT BESCHIKBAAR: SPOOKY ROOM EN KLEIN NIEUW

De Spooky Room en Klein Nieuw in het GroenOord zijn vrij voor verhuur. Deze ruimtes variëren van 8 m2 tot 14 m2 en bieden beide plek om met 1 tot 2 personen in te kunnen werken. De huur van deze beschikbare ruimte is vanaf €450,- per maand exclusief btw en inclusief gas, water, licht en wifi. Geïnteresseerd? Kom een keertje langs om naar je mogelijk nieuwe werkplek te kijken !

NM_2

PER DIRECT BESCHIKBAAR: NIEUW TUSSEN

Nieuw Tussen is per direct beschikbaar voor verhuur. De ruimte heeft een grootte van 16 m2 en krijgt door de grote ramen veel natuurlijk lichtinval. Het is een ideale werkruimte voor een klein team waar eventuele klanten gemakkelijk kunnen worden ontvangen. De huur van deze beschikbare ruimte bedraagt €550,- per maand exclusief btw. Het kantoor Nieuw Tussen is gevestigd op de eerste verdieping van het GroenOord.

OVERIGE KANTOORRUIMTES

Op zoek naar een flexplek?

Mocht je toch behoefte hebben aan meer flexibiliteit in het werken, kun je kiezen om een een flexplek te huren. Kom gerust een dag flexwerken of kies voor een van de voordelige abonnementen om te flexwerken bij het GroenOord. Zie onderstaande pagina om de mogelijkheden voor het flexwerken te ontdekken.

Op zoek naar grotere ruimte?

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende evenement? Ontdek de veelzijdige evenementenruimtes van Het GroenOord! Of het nu gaat om het organiseren van een sprankelend evenement, het hosten van een receptie, het geven van een inspirerende workshop of een productieve trainingsdag, onze ruimtes bieden de ideale setting voor elke gelegenheid.