RESERVERINGSFORMULIER

Geef in het onderstaande contactformulier aan waarvoor je graag een reservering wilt maken. Vul je persoonlijke gegeven in en kies de gewenste datum en tijdstip uit. Na het versturen van het formulier krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van jouw reservering.

Indicate in the contact form below what you would like to make a reservation for. Fill in your personal details and choose the desired date and time. After sending the form, you will receive confirmation of your reservation as soon as possible.  RESERVEREN

  Welkom op de reserveringspagina voor werkplekken en rondleidingen. Hier kun je eenvoudig een reservering maken om een werkplek te bemachtigen of een rondleiding te krijgen door het gebouw. Met slechts een aantal klikken heb je je plek gereserveerd en kun je langskomen bij Het GroenOord om je vervolgens te melden bij de receptie.

  hgo-match-your-dreams

  RESERVEREN FLEXPLEK

  Op zoek naar een flexplek voor een dag om het geïmproviseerde kantoor thuis mee te vervangen?! Leuk, je bent aan het goede adres! Reserveer nu snel jouw werkplek, inclusief parkeren, wifi & printen, voor maar €12,50- per dag of €9,- per dagdeel!

  VRIJBLIJVENDE RONDLEIDING

  Wil je eerst even een kijkje komen nemen om te zien wat de mogelijkheden van Het GroenOord zijn? Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding in in ons inspirerende gebouw! We laten je met alle liefde alle ins en outs van onze cowork- en eventspace zien.