PRIJZEN

Bij Het GroenOord geloven we in het bieden van betaalbare oplossingen voor jouw werk- en evenementenbehoeften. Onze flexplekken, kantoorruimtes en evenementenruimtes worden tegen aanzienlijk lage prijzen verhuurd, zodat jij kunt profiteren van hoogwaardige faciliteiten zonder je budget te overschrijden. Ontdek hier onze tarieven en vind de perfecte ruimte die bij jouw zakelijke vereisten past.

De prijzen voor het huren van een werkplek variëren om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw wens. Voor het huren van een flexplek voor een dag wordt onderscheid gemaakt tussen een dagdeel en een hele dag. Bij het huren van een flexplek voor een dagdeel kun je 4 uur gebruik maken van de werkplek. Hierbij heb je toegang tot een flexdesk tussen 09.00 en 17.00. Huurders van vaste kantoren ontvangen ook een sleutel van het gebouw en kunnen daarmee 24/7 hun werkplek bezoeken.

PRIJZENOVERZICHT

Flexplekken (incl. koffie, thee en wifi)

Dagdeel (max 4 uur): €10,- excl. btw (vanaf januari 2024)
Hele dag: €12,50,- excl. btw (vanaf januari 2024)
Flexdesk (onbeperkt toegang tijdens kantooruren): €120,- excl. btw per maand
Tiny Desk (onbeperkt toegang tijdens kantooruren) : €250,- excl. btw per maand
Out of the Box (onbeperkt toegang tijdens kantooruren) : €400,- excl. btw per maand

Kantoorruimtes

Momenteel zijn de volgende ruimtes beschikbaar voor verhuur:
– Urban Office 301 – 18m2 : €550,- excl. btw per maand
 Bad Room: – 8m2 : €450 – ,- excl. btw per maand
– Space – 15m2 : €550,- excl. btw per maand

Vergaderruimtes

De prijzen voor het huren van de verschillende vergaderruimtes zijn afhankelijk van de wensen van de huurder. Om een prijsindicatie te geven van de vergaderruimtes zijn de onderstaande prijzen bepaald. De prijzen voor de beschikbare ruimtes zijn als volgt:

Meet & Eat 2: €60,- per dagdeel en €120,- per dag exclusief btw.
Conference Hub: Vanaf €120,- per dagdeel exclusief btw.
Urban Office: €35,- per dagdeel en €70,- per dag exclusief btw.

Wil je meer te weten komen?

Heb je vragen over onze prijzen of zijn er andere onduidelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Klik op de onderstaande knop om naar onze contactpagina te gaan en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om van je te horen en je verder te helpen!

Reserveer nu jouw werkplek!