VERGADEREN EN WORKSHOPS IN LEIDEN

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw bijeenkomst te organiseren in Leiden? Het GroenOord biedt een uitgebreid assortiment aan ruimtes die jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tillen. Of je nu een vergadering wilt houden of een workshop wilt organiseren, wij hebben de ideale ruimte voor jou. Onze vergader ruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals flipovers, beamer of smart-tv, om ervoor te zorgen dat jouw bijeenkomst soepel verloopt en jouw boodschap helder wordt overgebracht. Met ruimtes variërend van 20 m2 tot ruim 70 m2, hebben we hoogstwaarschijnlijk de perfecte ruimte die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Bij Het GroenOord begrijpen we dat elke bijeenkomst uniek is. Daarom kunnen we onze prijzen afstemmen op het aantal deelnemers en jouw specifieke wensen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt zonder verborgen kosten. Ben je op zoek naar een vaste ruimte? Ook dat is mogelijk bij Het GroenOord. Wij bieden de optie om een van onze vergaderruimtes vast te huren, zodat je altijd verzekerd bent van de perfecte plek voor al jouw toekomstige bijeenkomsten.

Wil je meer weten over onze vergaderruimtes of wil je een reservering maken? Loop dan even langs bij de receptie voor meer informatie of neem contact met ons op via info@hetgroenoord.com of bel 071 303 0136. Het GroenOord staat klaar om jouw evenement tot een onvergetelijk succes te maken!

BESCHIKBARE VERGADERZALEN EN MEETINGRUIMTES

Ontdek de veelzijdige wereld van onze flexibele vergaderruimtes bij Het GroenOord! Of je nu een kortstondige bijeenkomst organiseert of op zoek bent naar een permanente locatie, onze ruimtes zijn beschikbaar voor verhuur vanaf slechts 4 uur tot zelfs vaste verhuurmogelijkheden. Omringd door de bruisende coworkingspace en inspirerende flexplekken van Het GroenOord, bieden onze vergaderruimtes de perfecte omgeving voor jouw professionele ontmoetingen, workshops en feestelijke gelegenheden. Ontdek de vele mogelijkheden die onze ruimtes te bieden hebben en laat je inspireren door de dynamische energie van Het GroenOord. Of je nu een klein team of een groot gezelschap verwelkomt, wij hebben de ideale ruimte om jouw visie tot leven te brengen. Vraag op de contactpagina een rondleiding aan of stel je vraag omtrent de mogelijkheden van onze ruimtes.

MEET & EAT 2

De faciliteiten van Meet & Eat 2 vormen een perfecte vergadersetting en presentatieruimte mede door de aanwezigheid van een smart-tv met HDMI-kabel en flipover. De ruimte is ideaal voor het geven van een kleinschalige workshop of meeting tot 12 personen. De prijzen voor het huren van de Meet & Eat 2 vergaderruimte zijn €60,- per dagdeel en €120,- per dag exclusief btw. We bieden daarnaast verschillende luncharrangementen en koffie/thee op aanvraag.

We hebben natuurlijk ook kleinere vergaderruimtes beschikbaar, al vanaf €30 exclusief btw voor een dagdeel kun je een mooie vergaderruimte bij ons huren. Neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

CONFERENCE HUB

Welkom in onze Conference Hub! Deze ruime vergaderzaal van 50 m2 is ideaal voor  workshops en meetings met grotere groepen. Met een capaciteit tot wel 25 personen, biedt deze meeting room een veelzijdige en comfortabele omgeving voor workshops, bedrijfsbijeenkomsten en werkvergaderingen. Bij het huren van de ruimte beschik je over een beamer met HDMI-kabel en flipover om optimaal te kunnen presenteren.

De Conference Hub is beschikbaar en beschikt over een stijlvolle bar, waardoor je jouw gasten kunt voorzien van verfrissende drankjes en hapjes. Daarnaast zijn er toiletten en een garderobe aanwezig. De prijs voor het huren van deze ruimte start vanaf €120,- excl. btw per dagdeel (4 uur). We bieden daarnaast verschillende luncharrangementen en koffie/thee op aanvraag . Neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

Of je nu een inspirerende workshop wilt organiseren, een belangrijke bedrijfsbijeenkomst plant of een productieve werkvergadering wilt houden, onze Conference Hub biedt alle faciliteiten en ruimte die je nodig hebt. Wees er snel bij en reserveer deze ruimte voor jouw volgende bijeenkomst. Ontdek de mogelijkheden van de Conference Hub en maak jouw workshop of meeting een succesvolle en gedenkwaardige ervaring voor al jouw gasten!

EVENT LOFT

Ontdek de Event Loft, onze grootste meeting en workshop ruimte van ruim 70 m2 bij Het Groenoord, wat groot genoeg is voor groepen tot 50 personen. Deze veelzijdige ruimte is ideaal voor een onvergetelijke workshop, trainings dag of een inspirerende brainstormsessie voor bedrijven. De aanwezige toiletten en garderobe zorgen voor comfort tijdens de bijeenkomst. De prijs van het huren van de ruimte begint vanaf €320,- excl. btw per dagdeel (tot 4 uur). We bieden daarnaast verschillende luncharrangementen op aanvraag.

Huur de ruimte voor workshops, trainingen of bedrijfsbijeenkomsten. Geniet van het gemak van een aparte ingang met sleutel voor exclusief gebruik. Ontdek de Event Loft en maak van jouw dag een succes!

FLEXKEUKEN | LES BRIOCHETTES

De flexkeuken van GroenOord is de ideale locatie voor de culinaire ondernemer in Leiden. Op dit moment is onze keuken verhuurd aan Les Briochettes. Les Briochettes is een Frans geïnspireerde bakkerij die allerlei soorten zoetigheden serveert, van brioches, macarons, tot grotere taarten, verjaardagstaarten en nog veel meer.

Op zoek naar een vaste kantoorplek?

Mocht je toch behoefte hebben aan een vaste werkplek in een afgesloten ruimte, kun je kiezen om een betaalbare vaste kantoorruimte te huren bij Het GroenOord. Er zijn momenteel verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor vast verhuur. Klik op de onderstaande button om de verschillende soorten kantoorruimtes te bekijken.

Op zoek naar een flexplek?

Mocht je toch behoefte hebben aan flexibiliteit in het werken, kun je kiezen om een een flexplek te huren. Kom een dag flexwerken of kies voor een van de voordelige abonnementen om te flexwerken bij het GroenOord. Zie onderstaande pagina om de mogelijkheden voor het flexwerken te ontdekken.