OVER HET GROENOORD

Het GroenOord Work & Play te Leiden is een uniek initiatief van de Nationale Vastgoed Groep, gedreven door een diepe overtuiging dat een perfecte balans tussen werk en ontspanning leidt tot meer productiviteit en rendement. Met trots bieden we meer dan 1800 vierkante meter aan inspirerende en veelzijdige ruimtes, waarin we de behoeften van moderne professionals omarmen en faciliteren.

Ons GroenOord omvat een rijke verscheidenheid aan mogelijkheden, met 17 stijlvolle en functionele kantoorruimtes, elk ontworpen om een stimulerende omgeving te creëren voor ondernemers en bedrijven van elke omvang. Daarnaast bieden we maar liefst 3 prachtige evenementenlocaties, perfect geschikt voor recepties, workshops, vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. De ruimte variëren in grootte van 10 m2 tot ruim 70 m2.

Als aanvulling op onze vaste ruimtes verwelkomen we je graag in onze talloze flexwerkplekken, waar creativiteit en samenwerking tot bloei komen in een dynamische community van gelijkgestemde professionals.

Bij Het GroenOord staat gastvrijheid voorop, en we omarmen elke bezoeker met een oprechte ‘blij dat je er bent’-mentaliteit. Ons doel is om jou de ideale werkomgeving te bieden, waar je kunt groeien, verbinden en inspireren. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze bruisende community en het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Welkom bij Het GroenOord Work & Play, waar werkplezier en succes samenkomen!

Blij-dat-je-er-bent

HISTORIE VAN HET GROENOORD

Het GroenOord is gevestigd op een iconische locatie, omdat tientallen jaren geleden wereldberoemde artiesten als Queen, Metallica en AC/DC kwamen optreden in de Groenoordhallen. In 2012 maakten de Groenoordhallen plaats voor de bouw van een nieuwe woonwijk, waaronder het huidige gebouw van Het GroenOord. Kom je werken op een werkplek in het GroenOord, werk je dus op dezelfde plek als waar onder andere Freddie Mercury meerdere keren een onvergetelijk optreden gaf.

Queen in de Groenoordhallen

KOM BIJ DE COMMUNITY VAN HET GROENOORD

Flexplekken in Leiden

Flex-vierkant

Kantoor huren in Leiden

Vergaderzaal huren of evenement organiseren in Leiden

CONTACT

Wil je nog wat meer informatie over Het GroenOord, of ben je nieuwsgierig geworden en ben je helemaal klaar voor een rondleiding door het pand? Vraag dan via het contactformulier een rondleiding aan.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en inspirerende content! Volg ons op Instagram en LinkedIn om deel uit te maken van onze community. Ontdek de levendige sfeer van Het GroenOord en blijf op de hoogte van interessante updates, evenementen en nog veel meer. Samen bouwen we aan een creatieve en succesvolle toekomst!

Uitstekend
Gebaseerd op 10 recensies
Guus Padding
Guus Padding
2023-06-29
Frank M
Frank M
2023-05-06
Houd hier kantoor. Lekker urban en zonder poespas. Gastheer Guus is een gouden vent.
Mathijs T
Mathijs T
2022-07-23
Fijne rustige werkplek met goede koffie, locker en WiFi tegen een schappelijke prijs
Eric Marsman
Eric Marsman
2022-03-15
Mooie locatie, goede werkplekken. Een aanrader.
Martin Van Maanen
Martin Van Maanen
2022-02-20
Astrid Smits
Astrid Smits
2021-03-05
Great relaxed atmosphere and wonderfully nice staff!
Erwin plugge
Erwin plugge
2020-03-14
Wouter van der Meij
Wouter van der Meij
2020-01-27
Erg fijne plek om te werken. Ik huur hier sinds een paar maanden een flexplek en het bevalt me erg goed.
Roos
Roos
2019-12-02
Christina Staffe
Christina Staffe
2019-06-08
Super kleine binnen skatepark. Die is niet erg groot, maar die is ingedeeld in 4 verschillende delen, wat betekent dat jij meestal ergens rustig je eigen lijn kan maken. Er is 1. een gedeelte met een brede mini--ramp met twee verschillende hoogtes, en 2. een gedeelte met twee niveaus, verschillende ramps, quaterpipes en een trap, en 3. een beginners gedeelte met ruimte, een lage box voor springen en grinden, en zeer lage ramp/quater en een kleine quater, en 4. een gedeelte met ruimte en een hogere, lange box voor springen en grinden. Boven is er een gezellig cafe met uitzicht over de skatepark en met o.a. gratis limonade voor de skaters. Alles is schoon, ook de toiletten (liggen bij de skatepark en bij de cafe) en het personeel is vriendelijk. Is voor skateboarders, inline skaters en steps. Is wel een beetje warm, maar is zeker een aanrader.
Reserveer nu jouw werkplek!